Mindfulness Barcelona
Para solicitar información puede llamar al
646 411 926

COACHING GENERATIU

19/11/2013

El treball en les organitzacions per avançar en la creació de nous espais i construir noves realitats que permetin mantenir el rumb de l´empresa es concreta en la consecució d´objectius personals i de grup.

Aquesta influencia que tots tenim la podem i la fem en diferents nivells.

El nivell de l´entorn actuant de forma molt perifèrica.

Actuem pràcticament des de l´observació dels sentits i moltes vegades donat respostes a estímuls.

Podem canviar a nivell dels comportaments que fem, o dels que volem fer.

Tot i que, l´aventura i el canvi més generatiu, comença quan ens preguntem com ho fem?.
Com fem allò que volem fer?

On tenim les claus de molts bloqueigs en nosaltres mateixos i en la generació de canvis en els equips on treballem?
És un nivell més alt, més profund, el nivell de creences i valors, les nostres motivacions més intimes, més profundes, algunes d´elles prestades des de la nostra pròpia educació i vivències en la més temprana edat. Altres inclús ancestrals.

Quina és la meva visió, la meva visió compartida al estar en un equip?
Estem en la identitat.


Com alinear tots aquests nivells?
En els treballs que fem tant en el PRACTITIONER com en el MASTER aprenem a formular des de l´estat present cap als objectius que tenim,
les funcions essencials seran les de mantenir vives les connexions amb una intenció ben definida,i amb l´estat i els recursos adequats per realitzar.

Com a "Canvi Generatiu" entenem la creació d´alguna cosa nova que encara no ha existit en les nostres vides. Aquest canvi generatiu en els nostres processos essencials i en els canvis que volem en equips s´aprèn i adquirim el com mantenir un estat que possibilita generar nous i significatius resultats a la nostra vida, qualsevol que sigui el desafiament amb què ens estiguem enfrontant.

Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.